Yhteistyökykyistä kotia vailla lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira uros. Pentu luovutetaan 12.6.21 alkaen terveystarkastettuna, sirutettuna, useasti madotettuna, rekisteröitynä ja pentureppukin pakataan ohjeineen mukaan 🙂 Pennulla on myös Agrian piilevät viat vakuutus 3v.3kk asti. Lisätietoja soittamalla 045-2453777

24.4.21 syntynyt yhteistyössä kennel Harmajan kanssa LK kääpiömäyräkoiran pennut.

sukutauluun pääset tästä -> 🙂

*Rekisteröitymällä Digitassuun voit tehdä "tuleeko meille koira?" kurssin. suosittelen kaikille pentua harkitseville kurssin tekemistä, se on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.

mukavia kurssihetkiä!

digitassuun pääset täältä -> DIGITASSU

Pennut myydään aina runsaan pentupaketin kanssa, eläinlääkärin tarkistamina, useasti madotettuina, rekisteröityinä, Agrian piilevät viat vakuutuksella vakuutettuina sekä 24/7 tuen kera. Pentujen vanhemmilta vaadin terveyden lisäksi mäyräkoiralle sopivaa luonnetta eikä kaunis ulkonäkökään haitaksi ole!

Pyrin kasvattamaan koiria joista olisi niin käyttöön kuin näyttöönkin ja omien koiriemme kanssa harrastammekin ahkerasti näyttelyitä, jäljestystä ja harjoittelemme PIKA-koetta, joita pääset myös kasvattimme kanssa meillä kokeilemaan milloin vain sovitaan ja säät sallivat!

Lisätietoja annan mielelläni puhelimitse, soittaa voit milloin vain (jos en pysty vastaamaan, soitan takaisin heti kun tilanne sallii) :) 

En myy pentuja osamaksulla.