SHAMAN® BOSS BLACK tuplarannekoru 10mm

Tottakai BOSS-sarjassa pitää olla BLACK-versiot. Todellinen BOSS rannekorusetti, jossa mustaakin mustemmat kiillotetut kivihelmet turmaliinista. 

Pääkalloversiossa on mustat teräksiset pääkallot yhteensä kolme kappaletta sekä mustat teräksiset koristelevyt. Sudenpääkorussa on musta teräksinen sudenpää ja mustat teräksiset koristelevyt.

Tämä koru sopii erinomaisesti mm. bikereille, kehonrakentajille jne...Jos ELITE-sarjan korut ovat hienostuneita ja sopivat mm. juhlakäyttöön, tämä koru on "raffimpi".

Spacereissa SHAMAN-teksti ja logo.

Tämä BOSS-sarjan rannekorusetti toimitetaan kauniissa pähkinäpuisessa korurasiassa, joka on käsintehty Porvoossa. Huom! Tämä tuotepaketti ei mahdu postilaatikkoosi vaan se toimitetaan pakettina joko Postin tai Matkahuollon toimesta lähimpään noutopaikkaan. Laatikossa on mukana myös kaksi säämiskää, joista toisella voit kiillottaa korun helmiosat ja toisella "öljypullon" öljyä käyttäen saat pidettyä mustat teräksiset osat koko ajan iskussa.

Kuvassa olevan korun ympärysmitta n. 19cm.

Mikäli haluat, että rannekoru istuu jämäkästi (ei kuitenkaan kiristä), niin ilmoita tarkka ranteen mitta. Mittaustekniikka viimeisessä kuvassa. Mittanauhaa ei saa kiristää ranteen ympärille liian tiukasti.

Ilmoita siis haluamasi koko tilauksen kommentti- kentässä.

Me olemme joka tapauksessa sinuun yhteydessä, kun korun valmistus alkaa varmistaaksemme haluamasi istuvuuden.

Tilaa tästä itsellesi käsintehty tyylikäs koru.

Yhden kiven halkaisija on siis n. 10mm.

Koru valmistetaan tilauksesta Porvoossa.

Valitse variaatio:

79,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua