VERKKOKAUPPA 

Verkkokaupan 1v synttärit lähestyvät ja kaikenlaisia tarjouksia on nyt luvassa. Heti aluksi laskimme ilmaisen postituksen tilausrajan 50 euroon :)

Seuraa sivustoamme pysyäksesi ajan tasalla tulevista tarjouksistamme!

Nyt on pihkan ostamisen sesonkiaika! Hyttysten ja muiden pikku riiviöiden varalta sekä haavojen, nirhaumien ja palovammojen hoitoon pihkavoide on aivan ykköstuote! Pihkalla on todettu olevan haavan paranemista nopeuttava vaikutus. Pihkatuotteemme ovat riittoisia (pakkauskoko 30g/35ml) ja hinnaltaan markkinoiden alhaisimpia.

Paitojen kokotaulukot sivun alalaidassa!

Verkkokaupassa on käytössäsi seuraavat maksutavat: Verkkopankit, MobilePay, yleisimmät luottokortit sekä tilisiirto. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj.
HUOM! Voit tilausta maksaessasi ilmoittaa "Lisätiedot"-kohdassa, mihin Matkahuollon tai Postin noutopisteeseen haluat tilauksesi toimitettavan! Sinuun ollaan yhteydessä tuotteita lähetettäessä, mikäli et ole tilaushetkellä noutopistettä valinnut.

Huomioithan, että pääosa kaula- ja rannekoruista mahtuvat kuljetettavaksi Postin kautta suoraan kotiisi. Poikkeukset mainitaan erikseen tuotteiden kuvauskentässä. 

Kokoelmat

Classic-T, miesten T-paita
Classic-T, miesten T-paita
Fruit of the Loom miesten T-paita
Fruit of the Loom miesten T-paita
NAISTEN T-paita
NAISTEN T-paita