Shamanism är en gammal läkande tradition och det är också ett sätt att leva. Det är ett sätt att få kontakt med naturen och hela skapelsen. Ordet shaman kommer från Tungus-stammen i Sibirien. Antropologer myntade termen och har använt den för att referera till de andliga och ceremoniella ledarna för ursprungsbefolkningar över hela världen. Ordet shamanism kan användas för att beskriva dessa urbefolkningars uråldriga andliga metoder. Det är uppenbart att de många likheterna och skillnaderna mellan olika gamla traditioner spelar en roll för ordets fortsatta popularitet.

Under de senaste decennierna har termen "shamanism" blivit vanligt i hela västvärlden. Idag kan det vara svårt att skilja mellan traditionella former av shamanism och moderniserade, ofta esoteriska praktiker.

Shamanism kan betraktas som en universell andlig visdom som är inneboende för alla inhemska stammar. Eftersom alla uråldriga andliga praktiker är rotade i naturen, är shamanism en metod genom vilken vi som människor kan stärka denna naturliga koppling.

"Dare to be different"

SHAMAN

Välkommen till SHAMAN-webbplatsen! Kul att du hittade hit :)

Produkterna som säljs i webbutiken tillverkas huvudsakligen av oss själva, inkl. Kläder. Vid liten produktion finns inga EAN streckkoder på förpackningarna och produkterna tillverkas individuellt. Åtminstone finns det tillräckligt med massindustriproduktion i världen och de stora aktörerna krossar de små. Vi ser att det är viktigt att erbjuda ett alternativ till denna trend.

För närvarande är smycken i fokus i webbutiken, och våra smycken har sålts inte bara i Finland, utan även i USA, Tyskland, Frankrike och Italien. Våra mästerverk är definitivt armband med stenpärlor som är perfekta för både vardag och fest. Smyckesuppsättningarna designades av dem själva och huvudrollen spelas givetvis av dödskallar och vargar. Den mångåriga motorcykelhobbyn och shamantemat har påverkat skapandet av smyckena. Dessutom finns det andra armband med till exempel ett Swarovski-kristallhjärta. Vi tillverkar även de smycken du vill beställa. Dessa kan ses på fliken Beställningar.

Förutom smycken anser vi dock även ekologiska produkter vara lika viktiga; harts, tvål och de senaste produkterna som läggs till i vår webbutik är läppbalsam, skäggolja och shea/sheasmör. Vi försöker gynna inhemska leverantörer av råvaror, men för till exempel shea/sheasmör kommer vår råvara från sheaträd som ligger i Ghana, från nötterna som det vegetabiliska smöret i fråga är gjort av.

Naturligtvis är alla våra kosmetiska produkter CPSR-certifierade.

Alla våra produktförpackningar är antingen kartong, trä eller metall, så de är återvinningsbara och mestadels inhemskt producerade.

Jag är glad att du läser den korta introduktionstexten till slutet, och nu är det dags att kolla in vår webbutiks utbud!

Hälsningar,

Jari
CONNECTION

e-mail: info@shaman.fi
Phone:+358 403699063

HIT THE BUTTON